06 november 2023

JTF projectenspreekuur op 16 november in aanloop naar nieuwe subsidieronde in december

Op 16 november organiseert provincie Noord-Brabant met samenwerkingspartners, waaronder Regio West-Brabant (RWB), gemeente Breda en REWIN, een projectenspreekuur voor het Just Transition Fund (JTF). JTF is het subsidieprogramma voor duurzame industrie en arbeidsmarkt voor de regio West-Noord-Brabant. Vanaf 15 december gaat er een nieuwe subsidieronde van start.

Heb je als ondernemer plannen om bij te dragen aan een duurzame industrie en/of een toekomstbestendige arbeidsmarkt in West-Noord-Brabant? Wil je deze ideeën snel realiseren en kan Europese subsidie hier een goede stimulans in zijn? Meld je dan aan voor het inloopspreekuur voor het JTF. Tijdens dit spreekuur kun je je ideeën toetsen, de mogelijkheden bespreken en feedback vragen aan deskundigen.

Wanneer?

Donderdag 16 november 2023 inlopen (op afspraak) tussen 13:00 tot 17:00 uur

Waar?

Rabobank Breda (Kloosterplein 11, 4811 GP Breda)

Aanmelden

Aanmelden gaat via het digitale aanmeldformulier. Via deze weg schrijf je je in voor een tijdvak naar keuze, zodat jouw tijd op 16 november gereserveerd is.

Voor wie is de bijeenkomst op 16 november bedoeld?

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven (mkb’s, startups en scale-ups), actief in West-Noord-Brabant of waarbij de projectactiviteiten landen in West-Noord-Brabant. De focus ligt op de chemie- en industriesector, maar in de projecten is samenwerking met andere sectoren ook mogelijk. Denk aan:

  • Kennis- en onderwijsinstellingen van mbo tot wo;

  • Overheidspartijen: gemeenten, UWV, havenbedrijf;

  • Werkgevers- en werknemersorganisaties;

  • Milieu- en natuurorganisaties;

  • Arbeidsmarktpartijen;

  • Andere partijen, zoals campussen, adviesbureaus en intermediairs.

Nieuwe subsidieronde

De nieuwe subsidieronde van JTF opent op 15 december en sluit op 31 januari 2024. Daarbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Dus wees er op tijd bij. Meer informatie over deze nieuwe subsidieronde vind je in deze factsheet

Meer informatie en contact

Meer informatie of vragen? Zie de website van Stimulus Projectmanagement voor contactgegevens. Bij vragen over het programma, de aankomende openstelling, advies over het JTF-programma kun je het beste met de programmamanagers van Stimulus contact opnemen. Mocht je vragen hebben over het inloopspreekuur dan kun je het beste mailen naar JTF@brabant.nl.