Over ons

Regio West-Brabant: een collegesamenwerking van de 16 gemeenten in West-Brabant.

De 16 gemeenten in West-Brabant hebben de gezamenlijke ambitie om de regio economisch te versterken. Om dit te realiseren zetten we ons in op het gebied van economie, arbeidsmarkt, mobiliteit en ruimte. Als overkoepelende gemeenschappelijke regeling heeft Regio West-Brabant de taak om dit samen met gemeenten op te pakken. Benieuwd waar we zoal aan werken? Hieronder vindt u meer informatie.

RWB in het kort

Samen werken we aan een krachtige regio!

Lees meer

Betrokken bestuurders

De mensen van en achter Regio West-Brabant.

Lees meer

Programmabureau RWB

Het programmabureau Regio West-Brabant ondersteunt het ambtelijk en bestuurlijk netwerk. Het vervult verschillende rollen zoals het managen van processen, het uitvoeren van projecten, de overdracht van kennis en de strategische advisering op de thema’s.

Lees meer

Infopagina raads- en collegeleden

Weet als raads- of collegelid in een paar klikken alles over wat Regio West-Brabant is en doet. En wat u als (nieuw) raads- of collegelid aan RWB heeft.

Lees meer

Flyer Regio West-Brabant

Digitale flyer van Regio West-Brabant, met onze doelen en het actieprogramma.

Lees meer

Vacatures bij RWB

Werken in West-Brabant (onderdeel van het Mobiliteitscentrum) is een online vacaturebank waar 28 gemeenten in West- en Midden-Brabant bij aangesloten zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe job? Of wil je gewoon eens rondkijken? Bezoek dan onderstaande pagina voor de meest recente en actuele vacatures. Ook vind je hier de meest recente, open vacatures die Regio West-Brabant (RWB) aanbiedt.

Lees meer