25 juni 2024

Olga Arandjelović vanaf 1 september nieuwe directeur-secretaris Regio West-Brabant

Olga Arandjelović treedt op 1 september aan als directeur-secretaris van Regio West-Brabant (RWB). RWB kijkt uit naar haar komst en enthousiasme om het plantaardige, innovatieve karakter van de regio West-Brabant verder te brengen. Onder andere dankzij het Actieprogramma, de Regio Deal en netwerkmomenten.

Olga Arandjelović werkte de afgelopen vijf jaar als manager regionale samenwerking voor Smart Delta Drechtsteden. Als directeur is zij verantwoordelijk voor de organisatie RWB en de uitvoering van het nieuwe actieprogramma. Daarin staat de transitie naar een nieuwe economie in West-Brabant centraal: een economie die duurzaam, slim en sociaal is.

"Ik ben vereerd en enthousiast om deze rol te gaan vervullen. West-Brabant staat voor grote uitdagingen", laat ze weten in een eerste reactie. "Ik kijk ernaar uit om samen met alle gemeenten, partners en de organisatie hieraan uitvoering te geven en de regio waar ik woon en ben opgegroeid op de kaart te zetten als innovatieve ‘plantbased’ topregio".

Kennismaking met West-Brabant

In september start zij met een uitgebreide kennismaking met West-Brabant. Zij zal onder andere partners uit het netwerk van onderwijs, bedrijfsleven en overheden ontmoeten. De komende jaren vervult zij een verbindende en organiserende rol binnen West-Brabant en de organisatie RWB. Olga Arandjelović volgt Erik Kiers op die in maart dit jaar afscheid nam van RWB.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie? Stuur een mailtje naar communicatie@west-brabant.eu.